Assen DGCC

Het OSV Assen Golf bestuur willen OSV Assen leden en/of hun partner graag uitnodigen voor een speciaal golfevenement op de Drentsche Golf & Country Club (DGCC) .

De OSV Golf Experience te houden op dinsdag 8 oktober 15:30u.

Dit nieuwe OSV Golf evenement zal worden verzorgd door de DGCC golfpro's  in de vorm van een clinic, speciaal gericht op geïnteresseerde en beginnende golfspelers. Ook OSV Golf leden die dit jaar lid zijn geworden zijn van harte welkom.

Het programma ziet er als volgt uit:

15:30 – 16:00 uur: Ontvangst in het clubhuis van de DGCC (koffie/thee en een lekkernij)

16:00 – 17:00 uur: Golf-instructie onder leiding van de DGCC Golfschool
 - aanleren basisslagen op de driving range en puttinggreen

17:00 – 19:30 uurGolf-experience op de Wedstrijdbaan onder leiding van de DGCC Golfschool 

19:30 – 20:00 uur: Een borrel in het clubhuis, waarbij aansluitend een daghap wordt geserveerd

Uiteraard is het OSV Golf bestuur en enkele ervaren golfspelers aanwezig om eventuele vragen over het OSV Golf lidmaatschap te beantwoorden.

De kosten voor dit golfevenement bedragen Euro 12,50 pp vooraf te voldoen op bankrekening NL69ABNA0809808668 tnv OSV Golf Ledenrekening. 

Indien u en/of uw partner geïnteresseerd zijn om mee te doen met deze Golf Experience graag opgeven per e-mail aan Roland Broos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met een kopie naar Ans Goossens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Aanmelding is definitief na ontvangst van uw bijdrage van Euro 12,50. Het aantal deelnemers is beperkt tot 30 dus graag zo snel mogelijk opgeven!! 

Met vriendelijke groet,

het OSV Golf bestuur